Przyjęcia organizowane przez firmy to nie tylko spotkania integracyjne czy wspólne grille dla zatrudnionych i ich bliskich, które mają na celu zbudowanie głębszych więzi między pracownikiem i pracodawcą. Coraz częściej firmy organizują huczne eventy, m.in. po to, by celebrować zdobyte nagrody, a także przeróżne kursy, konferencje czy gale dla kontrahentów biznesowych. Takie imprezy muszą być dobrze przygotowane, tym bardziej jeśli mają być wykorzystane potem do działań promocyjnych.
Jak wybrać lokal na organizację imprezy firmowej?
Jeżeli nie posiadamy na terenie firmy dużych wnętrz, które nadają się do wyprawienia w nich gali, trzeba szukać ofert wynajęcia lokali, które zmieszczą wszystkich sproszonych gości uroczystości. Kluczowe jest, by miejsce, w którym urządzamy imprezę korespondowało swoją stylistyką do charakteru urządzanego wydarzenia. Ważne spotkania dla wspólników spółki, w czasie których fetowany jest jej nadzwyczajny sukces, nie powinny zostać urządzone w pierwszym lepszym lokalu. Powinno się w takich przypadkach zorganizować imprezę w jedynym w swoim rodzaju miejscu, które zdecydowanie uwydatni prestiż wydarzenia. Natomiast jeżeli na event poproszeni zostaną goście nie mieszkający w najbliższym sąsiedztwie sali trzeba postawić na lokal, zlokalizowany w pobliżu bogatej bazy noclegowej, do której można dojechać w mgnieniu oka.
Planowanie imprez firmowych – zleć catering solidnej firmie
W toku organizacji eventu firmowego nie wolno zignorować tak istotnego elementu, jak zagwarantowanie uczestnikom zimnych oraz ciepłych posiłków i napojów. Trafnym rozwiązaniem jest powierzenie tego obowiązku doświadczonej firmie cateringowej, która zatroszczy się nie tylko o przyrządzanie i dowiezienie we wskazaną lokalizację smacznych potraw dla uczestników, ale dodatkowo pomoże w doborze menu i zajmie się ozdobieniem stołów. W trakcie prestiżowych gal wskazane jest także zagwarantowanie obecnym na sali wzorowej obsługi. Warto więc korzystać z pomocy firm cateringowych zatrudniających w swoim składzie wykwalifikowanych szefów kuchni, którzy przyszykują nie tylko smakowite, ale i zachwycające wizualnie dania, jak również kelnerów, którzy profesjonalnie zaserwują kolejne potrawy do stołu.
Kontakt z firmą:
Pałac Radziwiłłów
ul. Krakowska 1
32-083 Balice
Mob.: +48 535 610 320
E-mail:
[email protected]